lördag25 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sponsring/Event

PS Communication kapar 11 tjänster

Publicerad: 23 maj 2013, 14:44

Vd:n Carl-Henric Stjerna.

I samband med att PS Communication fusionerar samtliga svenska dotterbolag försvinner elva tjänster. Nyligen stod det klart att regionchefen för Sydväst, Johan Gronowitz, lämnar sin post.

Ämnen i artikeln:

PS Communication

MH

Magnus Helander


– Vi kan effektivisera verksamheten och få skalfördelar när våra   experter kan jobba inom större geografiskt område. Fusionen kommer inte   att påverka antalet anställda i Malmö, möjligen blir det några   övertaliga tjänster Stockholm, sa PS Communications presschef Gabriel Persson till nyhetsbyrån Rapidus för några dagar sedan.

Nu står det klart att det handlar om elva tjänster, främst copywriters och orginalare i Stockholm, uppger Dagens Media.

– Vi har gett de berörda medarbetarna ett bra erbjudande. Vi har infört en frilanslösning som innebär att de som vill får fortsätta arbeta för oss på frilansnivå. De blir egna med fasta uppdrag från oss med samtidigt med möjlighet att ta uppdrag från andra kunder, säger Carl-Henric Stjerna, vd på PS Communication, till Dagens Media.

Hittills har fyra nappat på erbjudandet.

PS Communication har runt 160 anställda i Norden,  där sex sitter i  Malmö och tolv i Köpenhamn. Bland kunderna i  Öresundsregionen finns  Tetra Pak, Ikano Bank och Skånetrafiken.

Senaste bokslutsåret låg omsättningen på 267 miljoner kronor med ett resultat efter finansiella poster på 8,6 miljoner kronor.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev