onsdag22 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sponsring/Event

Säkra din biljett till Framtidens Marknadsavdelning här!

Publicerad: 11 maj 2022, 11:46

Nästa vecka gästas konferensen Framtidens marknadsavdelning av talare från bland annat Snapchat, Adobe, Fishbrain och Elgiganten. Det här får du inte missa.

Ämnen i artikeln:

Framtidens Marknadsavdelning

R

Redaktionen

red@resume.se


Den 18 maj är det dags för Framtidens Marknadsavdelning. I år blir eventet på SPACE Arena och i programmet har vi marknadsföringsvärldens popidol Mark Ritson, futurologen Magnus Lindkvist, Fjällräven, Fishbrain, Elgiganten, Meds, Snapchat, Frame, Avanza, Adobe, SEEN, Northvolt, Stora Enso och Kungliga Operan.

Eventet Framtidens Marknadsavdelning fördjupar sig i marknadsavdelningens utmaningar och framtida roll i företaget.

Läs mer och säkra din biljett här!

Framtidens framtid - en minifest

Att vi inte kan förutspå framtiden är en trött klyscha. Ändå förväntas vi innovera, planera och, eh, bygga prepperförråd inför allt som kanske aldrig kommer hända. Hur ska vi framtidstänka när tiden är knapp, morgondagen dimmig och uppmärksamheten - som alltid - sviktande? Magnus Lindkvist, författare och futurolog.

Att bygga och skala upp ett community

Allt fler företag väljer att skapa community kring sina varumärken, produkter eller tjänster. Hur ska företag tänka kring att bygga en social plattform där kunderna är engagerade medlemmar? Fishbrain är världens mest populära community med mer än 14 miljoner användare över hela världen. Lisa Kennelly, CMO, Fishbrain.

Framtiden enligt Mark Ritson

Mark Ritson, världsberömd varumärkeskonsult och professor i marknadsföring, ger fem insikter om vad som kommer att forma morgondagens marknadsföring.

Framtidens marknadsavdelning

Vad krävs det för att bygga ett framgångsrikt marknadsteam? Vilken roll har marknadsavdelningen i organisationen? Hur ska man tänka kring byråer, konsulter och externa partners? Vad är marknadschefens roll, är det marknadsförare, dataanalytiker, affärsutvecklare eller förändringsledare?

Tom Eriksen, director of brand, Northvolt.

Karin Rosell, Marketing Manager Biomaterial Innovation, Stora Enso.

Björn Alberts, partner på ARC.

Att skapa varumärkesupplevelser som varar

Hur tänker Fjällräven kring storytelling och hur arbetar de med marknadsföringsstrategier, innovation och expansion? Alexander Matt, Senior Director Global Marketing, berättar.

Företagskultur, transparens & kreativitet har gett rekordhögt kundinflöde och Sveriges nöjdaste kunder

Hur behåller man Sveriges nöjdaste kunder tolv år i rad? Genom en stark företagskultur, kreativitet och att se sina 1,7 miljoner kunder som vänner. Rebecka Meijer, Head of Marketing, Avanza.

Från storbolag till startup

Hur är det att jobba med innovation i ett stort bolag? Vad händer när startup och scaleup-kulturen möts inom en stor organisation? Och hur är det att arbeta med förändring och kulturförflyttningar? Ariella Rotstein, Co-lead ICAx.

Nästa generations retail

Med framtidskonceptet Next Generation Retail har Elgiganten bytt ut de flesta delarna i bolagets landskap av system och verktyg. Detta för att skapa förutsättningar för en bättre omnikanal upplevelse. Camilla Everberg, Head of Marketing & E-com Elgiganten.

Data-drivet kreativ för att maxa effekten

Vad är ”kreativ data”? Och hur kan du som marknadsförare utnyttja dess kraft? Marika Baltscheffsky, CMO Meds.

Från stängd ridå till öppen succé

Med en digital öppning av den snart 250 år gamla institutionen blev Kungliga Operan mer tillgänglig än någonsin – till stor del tack vare just marknadsavdelningen. Catarina Falkenhav, kommunikations- och försäljningschef, Kungliga Operan.

Våga bygga varumärke

Intervju med Erik Torstensson, medgrundare och kreativ chef på Frame, om de erfarenheter han tagit med sig från byråvärlden och hur man bygger ett globalt framgångsrikt modevarumärke.

Har din marknadsavdelning rätt kompetens för framtiden?

Hur ser du till att din marknadsavdelning har rätt kompetens för framtidens utmaningar? Har ni ett tydligt uppdrag med uppsatta mål och visioner för kommande år? Och är det förankrat hos ledningsgruppen och medarbetarna? Sandra Pettersson, Affärsområdeschef Marknad & Kommunikation, Inhouse.

Data-driven video genom hela kundresan: Så kan personaliserad video leverera räckvidd, engagemang och ROI

Från onboarding av nya kunder, via kampanjer och lojalitet till återaktivering av kunder och medlemmar som är i färd med att lämna. Joachim Medalen, managing director och partner SEEN.io

Vad är en kamerastrategi och hur ska man tänka?

Kameran är det nya tangentbordet. Vad är ens möjligt och vad är fullkomligt nödvändigt för att möta framtida generationernas behov och beteende? Ludvig Nilsson, Senior Account Executive, Snap Inc.

Sju avgörande trender som formar marknadsföringen

Hur har marknadsföringsvärlden utvecklats de senaste åren, och hur ser framtiden ut för hen som vill nå framgång i det utjämnade landskapet? Andreas Bjurling, Customer Experience Evangelist, Adobe

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev