Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Sponsring/Event

Stark trio till Hansen

Publicerad: 26 oktober 2012, 06:29

Hansens nya trio från vänster Per Norin, David Berg och Josefine Jonsson

Hansen Event vitaliserar sitt erbjudande med kunskap och erfarenhet. David Berg blir innehållschef, Josefine Jonsson blir projektledare och Per Norin blir marknadschef.


Ämnen i artikeln:

Hansen Event

I går berättade Resumé om att Hansen Event hart knutit till sig mediaprofilen Niclas Rahm som varumärkesansvarig och kreativ chef. Nu förstärker en av Skandinaviens ledande branschaktörer sin line-up ytterliggare.

David Berg blir ny innehållschef. Har arbetat inom kommunikationsbranschen i tio år, senast på Silverbullet Film som Account Director. Tidigare har han varit Sales Director på reklambyrån Wonderbrand i Göteborg.

Som ny senior projektledare knyter man också till sig Josefine Jonsson. Hon har en bakgrund som journalist och har bland annat arbetat som reporter på Fox News. Efter det drev hon sin egen eventbyrå med inriktning på motivationsprogram och events integrerade i marknadskommunikation och säljstrategier.  

Till marknadssidan har Hansen rekryterat Per Norin som ny marknadschef. Han plockades från Handelshögskolan i Göteborg och anställdes som Hansens första Trainee i februari 2011. Nu tar han över marknadsansvaret.

– Vi agerar i en snabbföränderlig bransch där kunden hela tiden utmanar oss till att ligga i framkant. Vi vill därför fortsätta att utvecklas tillsammans med våra kunder inom möteskommunikation d.v.s att förstå och tolka våra kunders strategier och på ett effektivt och kreativt sätt bära ut dessa genom mötet och bidra till att våra kunder når sina mål, säger Niclas Linnér vd på Hansen och fortsätter

På kort tid har Hansen gjort fyra nyrekryteringar. Förutom ovanstående tre har Niclas Rahm värvats till jobbet som varumärkesansvarig och kreativ chef.

– För att vässa eggen inom möteskommunikation rekryterar vi nu ytterligare fyra nyckelpersoner. Vi har under en tid haft ögonen på Josefine, Niclas, David och Per och är nu stolta och glada för att de ingår i vårt team. Alla fyra har en gedigen bakgrund med spetskompetens inom specifika områden, fortsätter Niclas Linner, vd på Hansen.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Hansen Event

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.