måndag6 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sponsring/Event

Tele2 blir partner till Eurovision

Publicerad: 15 december 2015, 10:48

Thomas Ekman, vd på Tele2, berättar om nya sponsorskapet.

Foto: Press

Mobiloperatören Tele2 blir sponsor till Eurovision Song Contest som går av stapeln i Globen den 14 maj.

Ämnen i artikeln:

SponsringTele2Eurovision Song ContestTele2 ArenaThomas Ekman

Julia Lundin

julia.lundin@resume.se


Övriga området kring Globen – som omfattar Annexet, Tele2 Arena och Hovet – kommer få en större plats i ESC i år. Nu är det klart att Tele2 går in som officiell mobiloperatör under tävlingen och lovar samtidigt att årets ESC kommer att vara det mest uppkopplade någonsin.

– Tele2 är redan en naturlig del av ESC eftersom hela området runt Globen kommer att utgöra en central del av evenemanget. Tele2 Arena är en plats där vi kan engagera våra kunder och alla andra besökare. Vi välkomnar ESC-fans till världens mest moderna arena och genom vår teknik kan upplevelser och känslor delas, förlängas och förstärkas, säger Tele2:s vd Thomas Ekman i en kommentar och fortsätter:

– Som partner till ESC så får vi ännu fler möjligheter att skapa något unikt och normbrytande. Vi kommer ta detta evenemang till helt nya nivåer.

ESC inleds med semifinaler den 10 maj. Ett presscenter kommer att placeras på Hovet och framförallt Tele2 Arena blir en nyckelplats för besökarna under finalkvällen den 14 maj.

Måns Zelmerlöw vann Eurovision Song Contest i fjol. I år kommer han bilda programledarduon i tävlingen tillsammans med Petra Mede. ESC sänds i SVT.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev