Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Sponsring/Event

Toreskog tar plats i 2EGroups koncernledning

Publicerad: 16 januari 2013, 10:05

Fredrik Toreskog

2011 lämnade Fredrik Toreskog reklambyråvärlden och Goss för 2 Entertain. Nu blir han vd för evenemangsjätten 2EGroups e-handelssajt Showtic.se och tar plats i koncernledningen.


Ämnen i artikeln:

2EGroupFredrik Toreskog

För snart ett år sedan lanserade 2E Groups sin e-handelssatsning SHOWTIC.se. Nu blir det Fredrik Toreskog som tar över vd-posten för upplevelseportalen.

Den tidigare reklambyråprofilen som lämnade Goss under våren 2011 kommer närmast från tjänsten som kommersiell chef på 2Entertain, ett av dotterbolagen inom 2E Group. Han ersätter Benny Karlsson som väljer att lämna koncernen för att fortsätta i en helt annan bransch. Det skriver 2E Group på sin hemsida.

Showtic.se är en portal för teater, musikal, dinnershow, events och artistarrangemang med biljetter till en rad föreställningar och nyheter från det som händer såväl på som bakom scen.

– Jag har jobbat nära Showtic sen starten och det är med stor glädje jag tackar ja till erbjudandet. Att få driva en av 2E Group koncernens viktigaste satsningar och fortsätta utveckla vår e-handel är något som jag med ödmjukhet och stort engagemang gärna tar mig an, säger Fredrik Toreskog till 2EGroups hemsida.

Fredrik Toreskog tillträder sin nya tjänst den 1 mars och tar även plats i 2E Groups koncernledning.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

2EGroupFredrik Toreskog

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.