Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Sponsring/Event

Valentin&Byhr letar Lassie med Hasselhoff

Publicerad: 2 januari 2014, 12:01

Liz Taylor med en av sina mest älskade motspelare

Valentin&Byhr hjälper MyDOG med talangjakten "The Next Lassie" där man vill hitta vår tids nya hundstjärna. Allt som krävs är en rejäl dos star quality.


Ämnen i artikeln:

Valentin&Byhr

Under husdjursmässan MyDOG på Svenska Mässan i Göteborg drar Valentin&Byhr tillsammans med TV3 och MyDOG igång talangjakten för hundar — "The Next Lassie".

Rollen som hundstjärna kan i detta fall tilldelas allt från en ståtlig champion till luggsliten soffhund, det viktiga är förmågan att trollbinda publiken.

Tävlingen inleds på mässan 3-6 januari, där tre finalister ska vaskas fram via live-auditions. Finalisterna får sedan vara med i en talkshow på TV3 under våren, med gamle Baywatch-hjälten David Hasselhoff, som ska välja ut den slutgiltiga vinnaren, The Next Lassie. Därefter väntar troligtvis ett liv i rampljuset för den nya stjärnan.

– Det finns ett galet intresse för hundar idag. Tydliga exempel är svenska Boss The french bulldog och inte minst Boo, som har hundratusentals fans världen över. Vi ville skapa en liknande historia med hunden i absolut fokus. Kampanjen grundar sig dels i vår celebritetskultur, men också i insikten att extremt många hundägare älskar att stoltsera med sina sällskapsdjur, säger Johan Nathell, copywriter på Valentin&Byhr.

Juryn som fått förtroendet att hitta The Next Lassie leds av TV-profilen Jonas Leksell, som tidigare gjort program som Myror i brallan och Djursjukhuset.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Valentin&Byhr

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.