Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Sponsring/Event

Volvochefen som ska lyfta eventbyrån Meetmasters

Publicerad: 24 mars 2011, 15:57

Efter 22 år på Volvo byter Karin Larsson jobb. Nu blir hon affärsområdeschef för pr och kommunikation på eventbyrån Meetmasters.


Ämnen i artikeln:

Janne BjörgeVolvo

Karin Larsson. Foto: Volvo/Karin Larsson.

Egentligen skulle Karin Larsson inte alls byta jobb. För ett år sedan blev pr- och marknadsföringsavdelningen på Volvo en sammanslagen avdelning som Karin Larsson fick leda och någon tanke på att lämna den tjänsten hade hon inte. Ända till erbjudandet från Meetmasters dök upp. Den sjunde juni tillträder hon sin nya tjänst.

– När jag fick det här fantastiska erbjudandet kunde jag inte säga nej. Så är livet ibland, säger Karin Larsson till Resume.se.

Och fortsätter:

– Jag kommer sakna Volvo jättemycket, jag har haft förmånen att få jobba med så fantastiskt mycket roliga saker här. Men det känns jättespännande att få vara med och bygga upp någonting helt från grunden och lära sig en annan sida av branschen. Meetmasters kommer ju att byta riktning och jag kommer att få utveckla pr- och kommunikationsbenet.

Janne Björge, vd på Meetmasters:
– Karin blir ett helt fantastiskt tillskott. Hennes kompetens och erfarenhet gör oss unika i våra segment, säger han i ett pressmeddelande.

Meetmasters rekrytering av Karin Larsson är tänkt att stärka byråns nya satsning med ”brand experience”, som handlar om att fylla glappet mellan vad ett varumärke lovar och vad det faktiskt levererar.

– Jag brinner och tror på integrerad kommunikation och kommer att ta med mig de kunskaperna till Meetmasters. Det handlar om att rätt budskap ska till rätt person i rätt kanal, säger Karin Larsson.

Vad kommer att bli nytt för dig på Meetmasters?
– Jag har aldrig varit på leverantörssidan tidigare så det blir helt annorlunda, dessutom kommer jag att gå från ett stort företag till ett litet och det i sig blir ju en stor skillnad. Det kommer att bli enormt spännande.

Hur ser framtiden ut?

– Vi får se vad som händer, kanske stannar jag 22 år på Meetmasters också. Jag är ju ingen hoppjerka direkt.

Meetmasters väntas omsätta 125 miljoner kronor i år. Företaget har rekryterat 15 nya medarbetare på kort tid.

Malin Carlehäll

Ämnen i artikeln:

Janne BjörgeVolvo

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.