Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Strategi

Ålö skriver nytt avtal med Jo Kommunikation

Publicerad: 3 mars 2020, 10:51

Edel Puntonet, vd Jo. Niklas Åström, vd Ålö, Edvin From byråledare Jo.

Foto: Edel Puntonet

Efter ett lyckat samarbete under hösten väljer lantbruksmaskinsföretaget Ålö att skriva ett nytt avtal med Umeåbyrån Jo Kommunikation.


Under hösten 2019 inledde Ålö ett kortare samarbete med Jo Kommunikation för att utforska nya digitala marknadslösningar. Efter en lyckad period väljer parterna att ingå i ett ramavtal som inleds under 2020. 

– Vi är ett företag som ligger längst fram i vår bransch och det ska vi givetvis göra på nätet också. Vi har valt Jo Kommunikation som partner för att nå kunderna i hela världen på ett digitalt och smidigt sätt, säger Niklas Åström, vd på Ålö i ett pressmeddelande. 

Jo Kommunikation är en helhetsleverantör när det kommer till digital marknadsföring. Byrån konstruerar bland annat webbplatser och digital annonsering och anpassar sin strategi efter kundens behov. 

– Vi jobbar stenhårt för att ligga i absolut framkant med att hjälpa våra kunder öka sina affärer digitalt och detta förtroende är ett fint kvitto på det. Det är en jättespännande resa vi gör med Ålö just nu med ett väldigt tydligt mål; öka deras försäljning, säger Edvin From, byråledare på Jo Kommunikation i ett pressmeddelande.

Edel Puntonet vd på Jo Kommunikation är väldigt nöjd över att parterna kommit överens om ett nytt avtal. 

– Jag känner mig superstolt över att få förtroendet av ett så stort och fint företag som Ålö. Avtalet är ännu ett bevis på att vår affärsidé om att jobba med att redovisa avkastning från våra marknadsföringsinsatser är rätt, säger Edel Puntonet i ett pressmeddelande. 

Patrik Karlsson

Praktikant

patrik.karlsson@bbm.bonnier.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.