onsdag7 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Strategi

Jeanette Asteborg, Emelie Friis och Michael Grimborg är tre av de marknadschefer som valt att flytta på sig under det senaste året. Foto: Getty Images/Montage av Resumé.

Bytesbonanza – här är 70 tunga marknadschefer med nytt jobb

Ekonomisk kris – och Sveriges marknadschefer har fått eld i baken. Resumé har listat 70 tunga övergångar. Här är namnen som bytt jobb det senaste året.

Publicerad: 19 januari 2023, 13:55

Yasmine Winberg

yasmine.winberg@resume.se

Det finns en bransch som sticker ut när vi listar marknadschefsövergångar 2022, nämligen apoteksbranschen. Under det senaste året har Apotea tappat Patrik Furuhagen, Kronans Apotek har tappat Emelie Friis, Annelie Söderberg har lämnat Lloyds Apotek, Anna Bergstedt Apoteksgruppen och Carl Jansson MEDS. Under samma period har Kronans Apotek slagits ihop med Apoteksgruppen, som sedan september i fjol har fått en ny marknadsdirektör i form av Tobias Karlsson, som tidigare var marknadschef på Max Burgare.

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Just nu 49 kr för 3 månader

Nya Resumé 2023 - magasin med dubbelt antal sidor, mer inspiration och fördjupning i nytt format
Nytt veckobrev för alla prenumeranter med ännu mer fokus på snabb omvärldsbevakning
Exklusivt analysbrev med kartläggningar, granskningar & insikter
Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll på resume.se

Möjlighet att säga upp under de första 3 månaderna.

Efter introduktionsperioden på 3 månader förnyas prenumerationen med 30% rabatt på ord.pris: 4 195 kr/år ex. moms och 12 månaders bindningstid och årlig förnyelse till ordinarie pris 5 995 kr. Inför varje förnyelse har du möjlighet att säga upp.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

ToppnyheterSynsamMichael GrimborgApoteaFlygresor.seTrygg-HansaSpendrupsDaniel WellingtonH&MLena StrandLotta OnajinClas OhlsonKlarnaZeke TastasNils Andersson WimbyMarknadsstrategiStrategi

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev