Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Strategi

De eftertraktade – fem talanger rustade för framtiden inom reklam och marknadsföring

De eftertraktade – fem talanger rustade för framtiden inom reklam och marknadsföring

I ett decennium har dataanalytiker och UX-designer varit marknadsfolkets önskerekrytering. Men världen förändras och i dag finns nya behov att fylla. Här är 2020-talets nya kärnkompetenser inom marknadsföringen.

Publicerad: 26 februari 2022, 06:30

Ämnen i artikeln:

Frida JernspetsLina SäfströmAnn FreudenthalJacob EvertssonDavid LieTikTokNFTDeeped StrandhDaniel VaccinoJacob ÖstbergGunilla BerghTalangTimothy CollinsCreedNathan Apodaca

Jacob Evertsson, Frida Jernspets, Ann Freudenthal, Lina Säfström och David Lie är talanger som framtidssäkrar verksamheten. Vi talar om varför.

Foto: Peter Nilsson / Anna Rut Fridholm / Albin Händig / Jenny Leyman / Anna Rut Fridholm.

När marknadsfolk och byråmänniskor får frågan om vad som är den stora utmaningen framöver är det återkommande svaret att attrahera talang. Var hittar man den kompetens som krävs för att

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Magasinet direkt i brevlådan, 11 nr per år

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.