Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tech

Boom för live-video-shopping: ”Coronautbrottet har tagit trenden till Europa”

Publicerad: 25 maj 2020, 13:54

Bambusers vd Maryam Ghahremani.

Svenska Bambuser lanserade sin tjänst för live-video-shopping bara månader innan coronautbrottet. Sedan årsskiftet har de tecknat avtal med en rad stora retailföretag, tagit in 100 miljoner i en nyemission och stigit med raketfart på börsen. För Resumé berättar företagets vd och marknadschef om strategin och marknadsföringens betydelse när bolaget tittar på Kina där liveshopping står för en tiondel av den kinesiska e-handeln.


Ämnen i artikeln:

BambuserE-handelCoronaviruset

Den svenska plattformen för livevideosändningar, Bambuser, har under de senaste åren renodlats mot business to business och börsnoterades 2017. Efter coronautbrottet har företaget skrivit avtal med flera retailföretag och den

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Magasinet direkt i brevlådan, 11 nr per år

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.