tisdag31 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Tech

Svensk martech köps upp i internationell affär

Publicerad: 26 augusti 2021, 07:51

Efficy förvärvar den svenska leverantören av datadriven marknadsföring Apsis. Det är bolagets sjunde förvärv på den europeiska marknaden sedan 2017.

Ämnen i artikeln:

Martech

R

Redaktionen

red@resume.se


Brysselbaserade Efficy, är en av de största europeiska leverantörerna av CRM-system. Under onsdagen presenterade bolaget att de köper Apisis från Norvestor Equity (riskkapitalbolaget som bland annat äger North Alliance). Genom förvärvet utökar Efficy sin närvaro i Norden och kommer närmare ambitionen att nå en marknadsandel på 5 procent av den europeiska CRM-marknaden år 2024.

Apsis har i dag 3000 kunder i Norden och Asien. Bolaget lanserade marknadsföringsplattformen Apsis One för två år sedan med verktyg för automatiserad marknadsföring, e-postmarknadsföring och personalisering av innehåll.

Förvärvet är Efficy fjärde uppköp på mindre än ett år. Med Apsis har Efficy en total personalstyrka på 550 personer fördelade på 18 kontor i Europa.

Cédric Pierrard, vd för Efficy säger i en kommentar att förvärvet gör bolaget till en one-stop-shop för företag som söker en CRM-lösning. 

Efficy

Efficy grundades 2005 i Bryssel och arbetar med företag från många olika sektorer. Bland de 13 500 kunderna återfinns bankverksamheter  som Belfius, BNP Paribas, Fortuneo, bolag inom försäkringar och ömsesidiga försäkringar (Amma, Wilink), industri (CEA, Gradus, Poujoulat), tjänster, turism och transport (Kinepolis, Geneva Tourism), detaljhandel (La Redoute, Groupe Gautier), juridik, lokala myndigheter och handelskammare.

Enligt prognosen för 2021 kommer Efficy Group att uppnå en målsättning på 66 miljoner euro i omsättning.

 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev