Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Acne utvidgar samarbete med RSA

Publicerad: 14 mars 2008, 14:17

ACNE Film har i flera år samarbetat med Ridley Scotts produktionsbolag RSA. Nu utökas samarbetet till att omfatta ACNE Digital. – Vi har etablerat oss inom digitalt väldigt snabbt, vi vill nå de amerikanska webb- och reklambyråerna, säger ACNE Digitals vd David Olsson till Resume.se.


David Olsson.

Bröderna Scotts produktionsbolag RSA har länge representerat ACNE Film på den amerikanska marknaden. När webbproduktionsbolaget ACNE Digital nu har vuxit sig starka ska man utöka samarbetet med RSA. De blir partner även på digitala området. David Olsson, vd på ACNE Digital, säger till Resume.se:

– Vi märker att film och webb smälter samman. Det börjar gå hand i hand och alla jobbar integrerat. Eftersom vi har ett starkt varumärke och har etablerat oss väldigt fort inom digitalt känner vi att vi vill nå även de amerikanska byråerna.

Flera webbyråer har öppnat kontor i USA på sistone – ni ska inte följa efter?
– Nej, det är en stor marknad som är svår att nå. Ska man in där ska man vara rustad för det och det känner vi inte att vi är i dag. Däremot kommer vi vid behov att ha personal på plats på vårt kontor i Los Angeles.

Ni ska inte slå ihop ACNE Film och ACNE Digital här hemma?
– Nej, vi är bästa vänner, jobbar nära varandra och sitter redan i samma lokaler. Däremot är vi två åtskilda bolag som naturligtvis också gör "rena" webb- och filmproduktioner med olika kunder och olika samarbetspartners.

ACNE Digital representeras i USA under RSA:s och ACNE:s gemensamma bolag ACNE@RSA.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.