Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Alex Schulman lägger ner pappabloggen

Publicerad: 8 juli 2010, 07:53

Alex Schulman lägger ner sin blogg ”Att vara Charlie Schulmans pappa” på Aftonbladet.se. Det är en av sajtens absolut mest lästa bloggar med runt 90 000 unika besökare i veckan.


Ämnen i artikeln:

Alex SchulmanAftonbladet

Alex Schulman. Foto. Resumé.

Dottern Charlie Schulman har fyllt ett år, och Alex Schulman meddelar läsarna att tiden är mogen att avveckla Aftonbladets populära blogg.

– /.../ vi har nu kommit till en punkt där bebisen snart är en flicka och jag tycker att hon ska få bli det ifred, skriver han i bloggen.

– Kanske kommer jag en dag tillbaka i annan form här på Aftonbladet, kanske någon annan stans, kanske bloggar jag aldrig mer, men den blogg som heter "Att vara Charlie Schulmans pappa" levererar här sitt sista inlägg, skriver han.

På Twitter skriver han:

– Lade ner min pappablogg idag. Känns lite tomt på någe vis. Men vafan. Livet är fullt av avsked. Det är bara ett i den sorgliga raden.

Trafiken har varierat – men Alex Schulmans pappablogg har ofta varit den mest lästa bloggen på Aftonbladet.se med runt 90 000 unika besökare i veckan.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Alex SchulmanAftonbladet

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.