Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Alex & Sigge till United Screens

Publicerad: 4 juli 2013, 17:46

Alex & Sigge.

Alex & Sigges podcast blir nu en del av United Screens – kanalnätverket på Youtube som Stina Honkamaa står bakom. Duon får nu en egen kanal som kommer att vidareutvecklas under hösten.


Ämnen i artikeln:

United ScreensAlex & Sigge

Alex & Sigges podcast når redan över 200 000 människor, enligt ett pressmeddelande som United Screens skickar ut på torsdagskvällen.

Nu får de chansen att nå ännu fler.  Från och med veckans avsnitt ingår de också i United Screens.  
– Vi vill att vår podcast ska finnas tillgänglig för alla som vill lyssna. Men för oss är det viktigaste att vi med detta öppnar en egen YouTube-kanal, youtube.se/alexochsigge, som kommer att utvecklas vidare under hela hösten, säger Alex Schulman i en kommentar.  

Kanalen kommer att vidareutvecklas under hösten. Givet plattformen är rörlig bild nästa steg. Alex & Sigges samtliga poddar går nu också att ta del av via Youtube.  
– Vi är jätteglada att inkludera Alex och Sigges podcast i vårt programutbud. Deras popularitet och lyssnarsiffror talar sitt tydliga språk. Genom att ta programmet till YouTube vill vi bredda och växa publiken ytterligare, kommentar Malte Andreasson, programdirektör på United Screens.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

United ScreensAlex & Sigge

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.