Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Aller Media köper Modegallerian.se

Publicerad: 3 maj 2011, 09:19

Aller Media, som nu är majoritetsägare, har köpt Modegallerian.se av Slash 8 Media Group. Tanken är att göra Modegallerian.se till Sveriges största modegalleria på nätet.


Modegallerian.se.

Aller Media ger bland annat ut titlarna Allers, Femina, ELLE, CHIC och Svensk Damtidning. Nu vill de ta ett digitalt grepp och utökar erbjudandet till målgruppen.

– Shopping är ett jättestort intresse för väldigt många i vår målgrupp. Den här affären har en naturlig koppling till vår kärnverksamhet, säger Hans Althin, Aller medias affärsutvecklingsdirektör,  i ett pressmeddelande.

Modegallerian.se är en shoppingalleria på nätet som samlar produkter från olika välkända varumärken och butiker. För tillfället finns ungefär 40 000 produkter på sajten.

– Vi ser många spännande synergier med Aller media och ser fram emot att utveckla vår verksamhet tillsammans med ett av Nordens största mediehus, säger Sammi Ekdahl, vd för Modegallerian.se

För ett par veckor sedan köpte Aller Media verksamheten i Mat & Vänner förlag, vilket innebar att ytterligare tre nya tidningstitlar, Mat & Vänner, Mat & Vänner Vin och Baka, förvärvats till förlaget.

Malin Carlehäll

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.