Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Alltombarn.se skrotas

Publicerad: 15 juni 2010, 09:41

Bonnier-sajten Alltombarn.se skrotas efter tre år. Den har gått för dåligt ekonomiskt. Personalen sägs upp.


Ämnen i artikeln:

BonnierBonnier TidskrifterExpressen

Föräldrasajten AlltomBarn.se – ett samarbete mellan Bonnier Tidskrifter och Expressen – startades 2007.

Nu meddelar Bonnier att sajten läggs ner.

– AlltomBarn.se nådde snabbt sina trafikmål, men har inte lyckats uppnå de högt ställda förväntningarna på annonsintäkter. Bonnier Tidskrifter och Expressen har därför gemensamt fattat beslut om att avsluta projektet, skriver Bonnier Tidskrifter i ett pressmeddelande.  

Kvar i familje- och föräldrasegmentet finns Mama.nu och Viforaldrar.se som når 100.000 respektive 60.000 unika besökare/vecka, enligt Bonnier. Expressen får skriva om föräldrarelaterade ämnen på egen hand i sin nyhetsrapportering i fortsättningen.

– Vi underskattade kraften i våra befintliga magasinssajter Mama och ViFöräldrar, och har valt att avsluta ett förlustprojekt och istället fokusera på dessa två mycket starka och efterfrågade varumärken på marknaden, säger Susanne Németh, produktchef Bonnier Tidskrifter Digitala medier.

Ninni Schulman har varit tf chefredaktör.

– Personalen – tre stycken –  sägs upp i och med att bolaget läggs ner och kommer att vara arbetsbefriade från och med 12 juli, berättar Susanne Németh för Resume.se.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.