Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Amelia tappar Montazami

Publicerad: 17 oktober 2013, 08:11

Maria Montazami

Foto: Erica Andersson

Maria Montazami och hennes bloggande döttrar Hanna och Sara lämnar Amelia respektive Vecko Revyn. Nu slår de sig samman på en och samma plattform, ”TheMontazamis.com” hos Modern Family Group,


Ämnen i artikeln:

Maria MontazamiAmelia

Det digitala mediehuset Modern Family Group har tidigare knutit till sig bloggprofilerna ModernMom.se, där Laila Bagge Wahlgren och Pernilla Wahlgren skriver. I september anslöt även journalisten Cecilia Blankens till gruppen.

Nu kommer familjen Montazami berätta om livet i LA på den nya plattformen. Tidigare har TV3-profilen Maria Montazami bloggat på Amelia medan döttrarna har skrivit på VeckoRevyns bloggportal.

– Vi börjar nu ett nytt spännande kapitel med en härlig ny plattform där både jag och mina döttrar Sara och Hanna bloggar! Det är så underbart för oss att ha vår egen plats där våra läsare kan läsa om våra liv, hälsa, skönhet, mode, collegeliv och inredning på samma ställe. Jättekul att ha familjen samlad, säger Maria Montazami i ett pressmeddelande.

Modern Family Group är nöjda över den senaste tidens rekryteringar:

– Många blogg- och medieprofiler har växt sig oerhört starka under de senaste åren och har i några fall blivit större än de varumärken, tidningar eller program, som de varit en del av. Nu senast startade ju Zlatan, som betraktas som Sveriges och en av världens bästa fotbollsspelare sin egen kanal. Otroligt spännande att följa.Maria Montazami har vunnit hela Sveriges hjärta genom den populära programserien "Svenska Hollywoodfruar". Därför vi oerhört stolta och glada att vi fått förtroendet att bygga denna nya plattform kring familjen, säger plattformens projektledare Linda Clarenbring i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Maria MontazamiAmelia

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.