Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Arla lanserar egen playkanal

Publicerad: 11 juni 2013, 14:30

Arla tar fasta på trenden att väcka engagemang genom rörligt videomaterial på nätet. Tillsammans med Creuna lanserar företaget av Arla Play – en tjänst som samlar Arlas filmer på webben.


Ämnen i artikeln:

CreunaArla

I samarbete med Creuna och Screen9 lanseras Arla Play, en videoplattform där besökarna kan dela filmer och kunskap kring matlagning och Arlas verksamhet.

Arlas nya mediebibliotek är en del av nya arla.se – en responsiv videoplattform som gör att tittarna kan se filmerna både i mobilen, på läsplattan och på datorn.

– Vi tror på film som kommunikationsverktyg och satsar på att kommunicera mer via video. Vårt mål är att Arla Play ska vara en videotjänst att räkna med i framtiden, så bra att många vill titta på våra filmer, inspireras till att laga god mat och, till och med, dela upplevelsen med andra, säger projektets ansvarige Christina Skoglund på Arla.

Arla Play innehåller bland annat reklamfilmer, matlagningsfilmer, historiska filmer och Arlakadabra, en avdelning med filmer för barn.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

CreunaArla

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.