Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Avantime startar nytt affärsområde

Publicerad: 13 november 2012, 11:47

Oscar Karlsten.

Avantime expanderar verksamheten med Avantime Media Production, ett nytt affärsområde som ska stärka byråns position som digital fullservicebyrå. I samma veva rekryterar man Pål Hamel som creative director och producent.


Ämnen i artikeln:

Avantime

Avantime Media Production kördes i gång tidigare i år och bland  uppdragsgivarna återfinns bland andra KSSS, Electrolux och Svensk  byggtjänst.

– Under 2012 och 2013 kommer en mängd nya webbaserade  tv-on-demand-tjänster att lanseras i Sverige. Detta tror vi drastiskt  kommer att öka svenskarnas ”acceptans” för digitaliserad media och  påverka våra uppdragsigvares investeringar, säger Oscar Karlsten, vd Avantime, i en  kommentar.

Som en del av satsningen har Pål Hamel rekryterats som ny creative director och producent.

– Avantime har insett vikten av att integrera video i sin verksamhet. De  har en bred kompetens och kan genom bland annat sökmotoroptimering,  varumärkesstrategi och mobilmarknadsföring se till så att alla  videoproduktioner når den publik de förtjänar, säger Pål Hamel i  en kommentar.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

Avantime

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.