Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Bloggattack på Di Leva

Publicerad: 31 mars 2010, 07:52

I förra vecka skrev artisten Di Leva på Newsmill om att han varit anklagad för misshandel. Men journalisten Ann Söderlund nöjer sig inte med hans förklaring och går nu till hårt angrepp på Bonniersajten Mammabikten.


Ämnen i artikeln:

Bonnier TidskrifterAnn Söderlund

Mammabikten är ett samarbete mellan Bonniertidningarna Allt om Barn, Vi Föräldrar och Mama. En av bloggarna på sajten är journalisten Ann Söderlund. I ett inlägg går hon hårt åt Di Leva.

Hon skriver bland annat att en kompis till henne sett Di Leva med sin ”nya lolitabrud” i Thailand, bara en vecka efter det omskrivna bråket.

Ann Söderlund skriver också att hon hört att Di Leva ska tala ut hos Skavlan. Där tycker hon att han ska be om ursäkt och har själv spökskrivit ett försvarstal. Hon tar där upp ett antal grova påståenden som hon anser att artisten bör be om ursäkt för.

Hanna Håkansson, projektledare för Mammabikten, svarar att det är ”vi på Creative” som är ansvarig utgivare för sajten. Hon har dock inte läst det aktuella blogginlägget och vill därför återkomma med en kommentar om publiceringen.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.