Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Bloggikonerna som frontar Bladets modesatsning

Publicerad: 12 mars 2014, 08:00

Pernille Teisbaek, Sofi Fahrman och Anine Bing

På torsdag är det premiär för Aftonbladets nya modesajt med shopping online och en egen e-handel för skönhet och hårvård, frontad av tre superbloggare.


Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Nu är det klart vilka som ska fronta Aftonbladets modesatsning theyouway.com tillsammans med Sofie Fahrman.

Det blir modedesignern och modellen Anine Bing och stilikonen Pernille Teisbaek, alla med många hängivna följare sedan flera år.

– Vi är superglada över att kunna lansera de här namnen, säger Anna Kult. Alla tre är framgångsrika kvinnor med intressanta yrkesliv, inspirerande livsstil och järnkoll på modevärlden, säger Anna Kult, publisher på Aftonbladet Magasin Media.

Den redaktionella sajten theyouway.com, som innehåller trendrapporter och guider, ska vara en källa till inspiration för alla modeintresserade. Sajten är kopplad till en sökmotor med direktlänkar till många svenska och internationella e-handelssajter, och till en egen e-handelssajt för skönhet och hårvård.

– The You Way är allt i ett – en digital shoppingupplevelse integrerad i ett starkt redaktionellt koncept, toppat med bloggare av internationell klass, säger Anna Kult.

Anna Strömberg är redaktör och Pamela Bellafesta och Emma Elwin är stylister. Katarina Wendelin och Linnea Sjölund är onlineredaktörer. Lanseringen av den svenska versionen följs till hösten av en engelsk version med sikte på den europeiska marknaden.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.