Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Blondinbellas superökning: 667%

Publicerad: 13 januari 2011, 08:24

Det går bra nu för Isabella ”Blondinbella” Löwengrip. Hennes bloggnätverk Spotlife Europe ökade sina intäkter med 667 procent i det senaste bokslutet, rapporterar Expressen.


Ämnen i artikeln:

Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip. Foto:Karina Ljungdahl.

Isabella Löwengrips bloggnätverk Spotlife Europe startades i slutet av 2008. Det första året drog företaget in blygsamma 200 000 kronor. Men i det senaste bokslutet steg intäkterna lavinartat. Spotlife drog in hela 1,7 miljoner kronor under fjolåret – en ökning med ofantliga 667 procent.

– Det är en svår bransch. Det har jag själv fått lära mig under åren med min egna blogg. Men nu känns det som om vi är på god väg efter att vi anställt egna säljare. Det märks också att vi är accepterade av stora företag som H&M som köper annonser hos oss, säger Isabella Löwengrip till Expressen.

Blondinbella har skördat stora framgångar de senaste åren genom sin framgångsrika blogg. Under fjolåret släpptes hennes bok ”Egoboost” och hon fick en egen tidning med samma namn hos förlaget Moderna Tidskrifter. Spotlifes bloggnätverk består idag av ett 20-tal bloggare och lockar runt 500 000 unika besökare per vecka.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Isabella Löwengrip

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.