tisdag26 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Claes Elfsbergs nya gig: årsredovisning

Publicerad: 1 april 2016, 12:19

Claes Elfsberg intervjuar Monica Lingegård om året som gått.

Samhall tar ett steg framåt med sina årsredovisningar och satsar på film istället för en bunt med papper. Resultatet redovisas med hjälp av ingen mindre än Claes Elfsberg som ställer frågor till vd:n Monica Lingegård om det gångna året.

Ämnen i artikeln:

SamhallClaes Elfsberg

LL

Louise Lindberg


Årsredovisningen är publicerad på en webbplats och det här är första gången Samhall redovisar på det här sättet. Den digitala redovisningen har byrån Intellecta, med stöd av pr-byrån Narva, arbetat fram.

– Sajten är både informativ och lekfull. Men för att ge den extra tyngd så lät vi journalisten Claes Elfsberg leda ett samtal om året som gått. I samtalet utvärderar vi hur Samhalls 2015 egentligen var – både våra framgångar och de områden där vi har mer kvar att göra, säger Monica Lingegård i en kommentar.

LÄS MER: Claes Elfsberg gör bokslut efter ett liv i public service

Samhall utsågs till Europas mest hållbara företag år 2015, och det här är ytterligare ett steg för att leva upp till titeln.

– Att Samhall 2015 utsågs till hela Europas mest hållbara företag förpliktigar. För att ligga i både teknisk och hållbarhetsmässig framkant går vi nu över till en helt digital års- och hållbarhetsredovisning. Det blir mer tillgängligt, överskådligt och vi sparar på miljön när vi inte längre trycker upp tusentals fysiska exemplar av årsredovisningen, säger Monica Lingegård.

Här kan man se årsredovisningen med Claes Elfsberg i spetsen:

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev