Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Digital brevlåda utmanar Posten

Publicerad: 21 november 2012, 00:21

Kivras portabla brevlåda

Företaget Kivra lanserar inom kort en startup som gör det möjligt att ta emot fysisk post i mobilen. För att symbolisera sin affärsidé och det krångliga med traditionell post, har man i ett nytt koncept utvecklat portabla fysiska brevlådor.


Varför måste brevlådan stå utanför huset när man kan ta med sig den överallt? Den frågan ställer sig företaget Kivra, som enligt egen uppgift utveklat Sveriges största digitala brevlåda, i en ny kampanj.

Den mobila fysiska brevlådan kan man bära med sig överallt. På ett humoristiskt sätt vill Kivra med konceptet "Bär med dig brevlådan överallt" visa hur krångligt det vore att ta med sig den fysiska brevlådan överallt.

Detta då Kivra inom kort kommer att lansera en startup där kunden kommer att ha möjlighet att ta emot post som vanligtvis landar i den fysiska brevlådan, direkt i mobilen.

– Vi på Kivra vill förenkla vardagen för alla genom att flytta den fysiska brevlådan till mobilen. Det kommer öppna upp helt nya möjligheter för hur vi hanterar och arkiverar vår post i framtiden och samtidigt bidra till en bättre miljö, säger Robert Wahlström, vd för Kivra.

Besökare kan följa brevlådans äventyr på företagets Instagram, där de lägger ut bilder på brevlådan under hashtagen #brevlådan. På samma sätt kan man också se utvecklingen på Facebook, eller Twitter.

Kivra vill också sprida budskapet genom att uppmana allmänheten att tolka konceptet "Bär med dig brevlådan överallt" med hashtagen #brevlådan.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.