Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Digitalbyrå bakom Angselius Rönns nya sajt

Publicerad: 18 februari 2013, 16:36

Skärmdump från sajten.

Pr-byrån Angselius Rönn tar hjälp av digitalbyrån Stormfors för den nya sajten som nu lanseras. – Jag är otroligt glad, säger grundaren och vd:n Johan Rönn.


Ämnen i artikeln:

Angselius Rönn

När pr-byrån behövde piffa upp sin sajt tog de hjälp av Stormfors för att bättre kunna avspegla sin filosofi. Målgruppen är snabbväxande bolag, och de behövde känna igen sig.  

– Webbplatsen ska direkt skapa igenkänning hos Angselius Rönns kärnmålgrupp. Den ska hjälpa kundämnen att snabbt hitta till relevanta erbjudanden, och slutligen ska den tåla vidare utveckling i en modern utvecklingsmiljö, kommenterar Petter Plöjel på Stormfors.

Sajten är byggd med Drupal för framtida justeringar och uppgraderingar. Det första som möter besökaren är en interaktiv utvecklingskurva. Syftet är att målgruppen ska känna igen sig för att direkt etablera en attraktion och skapa affärsförfrågningar

– Det är väldigt kort avstånd mellan strategi och implementering hos Stormfors. Jag rekommenderar alla våra kunder att låta Stormfors utveckla ett strategiskt digitalt kommunikationsnav för såväl varumärkesbyggande som säljstöd, säger Johan Rönn.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Angselius Rönn

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.