Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Digitalbyrån Bazooka och Dramaten i nytt samarbete

Publicerad: 8 oktober 2013, 10:53

Digitalbyrån Bazooka ska arbeta fram nya Dramatens nya sajt. Målet med den nya sajten är att inspirera besökaren och ge samma känsla som ett fysiskt besök på Dramaten.


Ämnen i artikeln:

Dramaten

– Vi kommer jobba mer med rörligt material, visuella presentationer och fördjupande innehåll för att ge webbplatsens besökare en lustfylld upplevelse, säger Christina Bjerkander, pr- och informationschef på Dramaten.

En målsättning med arbetet är att göra webbplatsen mer tillgänglig och visa bredden av Dramatens verksamhet –  konserter, lyssna till samhällsdebatter, skådespelarträffar och guidade turer, för att ta några exempel.

– Att det blev just Bazooka som fick uppdraget känns väldigt bra. De har en gedigen erfarenhet av att arbeta digitalt, en mängd kreativa medarbetare och har tagit fram flera av de webbplatser som har inspirerat oss. Att de verkligen gillar att arbeta med kultur ser vi som en stor fördel, säger Christina Bjerkander.

Målsättningen är att den nya sajten ska vara klar till årsskiftet.

Bazookas arbetsgrupp:

Kundansvarig: Alexander Widén
Projektledare: Jennifer Hagberg
Strateg: Petra Blixman
Interaktionsdesigner: Henrik Fagerberg
Designer: Elias Wigert
Utvecklare: Åsa Nord
Utvecklare: Fredrik Stolpe
Utvecklare: Tomas Bregoli Larsson

Ämnen i artikeln:

Dramaten

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.