Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

”En guldäggspodd på steroider”

Publicerad: 9 september 2013, 12:27

Nytutexaminerade studenterna Tom Gustavsson från Hyper Island och Siduri Poli från Berghs startar en videopodcast för att höja temperaturen på kommunikationsdebatten. De kallar podden för ”En guldäggspodd på steroider”.


– Vi har startat den här podden av flera anledningar, säger Saman Sohrabi som tillsammans med Siduri Poli och Tom Gustavsson ligger bakom Stories at Story. Bland annat så lyssnade vi intensivt på Guldäggspodden och fick en buljong när vi hade hoppats på en huvudrätt. Det inspirerade oss till att vilja ta ett större grepp.

Med Stories at Story vill initiativtagarna bredda debatten och få in även de som inte är inne i kommunikations- och pr-branschen.

– Folk utanför vår lilla ankdamm vet inte vad vi håller på med, säger Siduri Poli. Vi vill bredda diskussionen och släppa in röster utifrån också.

Stories at Story är både ett liveframträdande och en poddcast. Diskussionerna med de inbjudna gästerna filmas inför publik och sedans släpps de i poddversion dagen därpå.

Först ut är en diskussion om sociala medier som på några år blivit ett av våra viktigaste kommunikationsverktyg. Där kan varumärken byggas upp eller få sin trovärdighet raseras och det har blivit allt viktigare för beslutsfattare inom näringsliv, politik och marknadsföring att agera "rätt" för att undvika missförstånd och bibehålla trovärdigheten.

Vilka effekter har sociala medier på dessa beslutsfattare?

För att ge svar på den frågan har man bjudit in Jessica Bjurström, Jackie Kothbauer, Vanessa Marko och Per Schlingmann till debatten.

Stories at Story äger rum på Story Hotel den 12:e september klockan 18.00.

Krister Berntsson

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.