Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Ett dygns jobb köparna står på rad

Publicerad: 6 februari 2009, 07:45

Ted Valentin, entreprenör, och initativtagare till 24 hour business camp, har redan fått flera bud på sin nya sajt Jobbkartan.se. Men han har ingen aning om vad han ska ta betalt.


Ted Valentin. Foto: Resumé

Ted Valentin har startat och sålt ett antal webbtjänster. Bland annat låg han bakom Tidningsbutiken.se. För ett par veckor sedan samlade han närmare 100 internetentreprenörer på Hasseludden utanför Stockholm. Deras uppdrag var att starta ett nytt bolag på 24 timmar.

Ted Valentins eget bidrag blev Jobbkartan.se. En sajt som visar ut på en karta var det finns lediga jobb. Och de 24 timmarnas jobb kan snabbt betala sig. Två köpare har redan hört av sig.

Men nu står entreprenören inför ett delikat problem. Han vet inte vad sajten kan vara värd.
”Jag hade 24 timmar på mig att bygga sajten, och att göra en rigorös analys av jobbmarknaden var inget jag prioriterade. Jag har alltså noll koll på jobbmarknaden, dess olika aktörer och hur de tjänar pengar”, skriver han på sin blogg.

Han hoppas nu att någon ska ge honom tips på en prislapp. Om det sedan blir en affär lovar han att bjuda på champagnebrunch på Grand Hotells veranda.

24 Hour Business Camps sajt

Tobias Rydergren

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.