Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Expressen och Pocket Entertainment i samarbete

Publicerad: 18 juni 2013, 08:24

Pocket Entertainments och Expressens samarbete innebär en stor satsning på gemensam marknadsföring, integrering i produktionerna samt förtur för Expressen att visa kanalens format.


Ämnen i artikeln:

Pocket Entertainment

Expressen.se har satsat t på att förstärka sin Webbtv-del, bland annat genom att rekrytera av Elsa Falk som ny programchef. Nu satsar man ytterligare genom samarbetet med Pocket Entertainment.

Kanalen visar drama- och tv-produktioner i kortformat, och här släpper Expressen.se serier på löpande band under hela sommaren.

– Vi på Expressen har inlett ett samarbete med Pocket Entertainment och vi kommer under sommaren att visa flera serier ur deras portfölj. Vi öppnar upp med Rebecca Stella idag och det känns väldigt naturligt eftersom hon har en uppskattad blogg hos oss, säger Elsa Falk.

Expressen och Pocket Entertainment kommer dessutom att producera och stå som gemensam avsändare till framtida serieformat.

– Vi håller på att skissa på ett format tillsammans som kommer heta A good hairday, som vi tror stenhårt på. Här kommer vi att integrera Expressens mycket duktiga modeprofil Emma Danielsson, det känns roligt att kunna komplettera och ge tyngd till formatet på detta sätt, säger Pocket Entertainments utvecklingsansvariga Johanna Wilson.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Pocket Entertainment

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.