Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Formex slopar papperstidning

Publicerad: 5 maj 2008, 07:47

Formex, nordens största fackmässa inom inredning och design, lägger ner sin tryckta tidning Totem. Istället ska allt material publiceras i ett webbaserat magasin.


Tidningen Totem.

Bakom förändringen står kommunikationsbyrån Ottoboni group som tillsammans med Formex jobbat fram formen på det nya magasinet med titeln ”Reform magazine”.
Det nya magasinet, som blir helt webbaserat, ersätter därmed den tidigare pappersutgåvan.

Webbtidningen kommer inte att komma ut förrän i slutet av augusti, i samband med nästa Formex-mässa, men redan nu kör Formex igång med en informationskampanj i form av en teaserfilm som ska berätta nyheten för alla läsare.

Den nya tidningen, som kommer att komma ut två gånger per år, ska ses som ett inspirationsmagasin bestående av reportage, intervjuer och tips. Mervärdet blir enligt de inblandade att allt material förpackas i ett rörligt format med film, ljud och 3D effekter.

Maria Strandberg, projektledare på Formex Stockholm, säger i ett pressmeddelande att det nya magasinet kommer ge tidningen en längre livslängd än tidigare och bättre aktualitet eftersom de nu kan uppdatera artiklar och publicera nya både innan, under och efter mässan.

Linda Fagerlind

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.