Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Gör affärer med Disney och Paramount

Publicerad: 28 oktober 2009, 08:03

Den svenska filmtjänsten Voddler har nu slutit avtal med både The Walt Disney Company Ltd och Paramount Pictures. Nu kommer tjänsten också att öppnas upp för fler användare.


Ämnen i artikeln:

DisneyVoddlerBredbandsbolaget

Filmtjänsten Voddler sluter avtal med två filmgiganter.

– Vi är glada och stolta över att kunna presentera avtalen med Disney och Paramount. Det är en kvalitetsstämpel för vår affärsidé, att erbjuda en helt ny, nätbaserad distributionskanal för film, säger Marcus Bäcklund, vd på Voddler i en kommentar.

Marcus Bäcklund är vd på Voddler.

Voddler har beskrivits som ett Spotify för långfilm och tv-program. Precis som musiktjänsten streamas innehållet och tittaren kan välja att betala för att se filmer utan reklam eller se dem gratis med reklamavbrott.

Tjänsten har under de senaste månaderna testats av 30 000 användare, men nu ska en skarp version lanseras på bred front tillsammans med Bredbandsbolaget.
– Voddler är banbrytande för hur man kan uppleva film, lagligt och oberoende av tablåer. Våra kunder har visat stort intresse för att vara med och testa Voddler redan från början och vi har tidigare sett samma intresse för bra, lagliga musiktjänster. Därför kommer vi att dela ut 500 000 Voddler-invites, säger Georgi Ganev, vd för Bredbandsbolaget i en kommentar.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.