Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Håller koll på familjens telefoni

Publicerad: 21 juli 2014, 09:32

Produktbild

Foto: Telenor

Milou och MOBB ligger bakom Telenors nya app som bygger på kundernas växande efterfrågan på en tjänst som ger en koll på de olika abonnemangen inom familjen.


Ämnen i artikeln:

Telenor

Den senaste tiden har Telenor lanserat mobilabonnemangen "Familjeflex" och Change har behovet av att hålla koll på flera olika abonnemang ökat. När Milou och MOBB skulle skapa operatörens nya app var uppdraget att hitta ett modernare gränssnitt, en smidigare navigation, en ny funktionalitet i form av utökat stöd för familjeabonnemang samt lättillgänglig personlig support.

– När Telenor kom till oss med frågan så hade de tre tydliga ledord för den nya appen: Enkelhet, strukturell tydlighet och snabb navigation. Det kan låta enkelt, men längs med vägen har våra interaktions- samt UX-resurser verkligen fått verkligen fått bryta gränser, tänka nytt och innovativt. Komplexiteten i att kunna hantera alla Telenors olika kundgrupper och abonnemangsformer i samma gränssnitt har varit väldigt utvecklande, men i många lägen även utmanande, säger Jessica Söderlund, kundansvarig på Milou i ett pressmeddelande.

Den nya Telenor-appen innehåller flera nya och vidareutvecklade funktioner och är ett komplement till kundportalen "Mina Sidor".

– De senaste årens förändrade mobilbeteende har stor påverkan på hur vi som operatör möter våra kunder på bästa sätt. Vår app är en av de kanaler som blir viktigare för varje dag som går och vi är väldigt nöjda med det samarbete vi haft med Milou och MOBB för såväl koncept som slutlig upplevelse av vår senaste version, säger Patrik Algotsson Small Screen Manager på Telenor Sverige i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Telenor

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.