Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Hockeyderby ger rekord för webb-tv

Publicerad: 17 mars 2008, 14:28

Sundsvalls Tidnings webb tv slog förra veckan rekord. Då hade man 7 767 unika tittare och 150 000 sidvisningar. Förklaringen stavas norrlandsderby i hockeyslutspelet.


Tittandet på webb-tv är i en allmänt ökande trend. Senast att kunna rapportera rekordsiffror är Sundsvalls Tidning som förra veckan hade 7 767 unika tittare och 150 000 sidvisningar. Mycket av förklaringen ligger antagligen i att det lokala hockeylaget Timrå är mitt uppe i en kvartsfinalserie mot ärkerivalerna Modo från Örnsköldsvik. Sundsvalls Tidnings webb-tv har bevakat Timrås matcher under hela säsongen. I samband med kvartsfinalerna har man utökat bevakningen med studioprogram och hockeyexperter som gäster.

– Det här är ett inspirerande kvitto på det arbete som görs av våra medarbetare – med ganska små medel dessutom, säger Hans Westin, VD för Sundsvalls Tidning i ett pressmeddelande

Tobias Wahlberg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.