Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

"Idioterna regerar"

Publicerad: 12 juni 2009, 05:36

Industrirockarna Nine Inch Nails frontman Trent Reznor lämnar all social media. Han orkar inte med alla korkade kommentarer från folk.


Ämnen i artikeln:

TwitterSociala medier

Trent Reznor gör stenhård musik. Men gillar inte det hårda klimatet på nätet.

För en vecka sedan blev han utsedd till årets artist på Webby Awards. Trent Reznor är en föregångare när det gäller att använda digitala medier i sin kontakt med fansen.

Nine Inch Nails ger ut sin musik själva och bedriver marknadsföringen över nätet. Framför allt via sin sajt men även på de flesta sociala mediesajterna.

Men nu har bandets sångare och frontman Trent Reznor bestämt sig för att hoppa av.

Näthat och de korkade kommentarerna har tagit över, menar han.
”Jag lämnar de sociala nätverkssajterna därför i slutet av dagen gör de mer skada än nytta och det här experimentet tycks ha gett ett resultat. Idioterna regerar.”, skriver han på Nin.com och passar på att ge en känga till de stora nätverkssajterna som, enligt Trent Reznor enbart är ute efter att maximera antalet användare: ”…inför den stora försäljningen och därför struntar de i kvalitén på användarnas upplevelse.”

Billy Andersson

Redaktör magasin

billy.andersson@resume.se

Ämnen i artikeln:

TwitterSociala medier

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.