Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Iphone var god dröj!

Publicerad: 15 januari 2010, 06:43

SVT drog igång en stor kampanj i samband med att företaget lämnade in sin SVT Play-applikation till Apple. Men de tekniska specifikationerna blev fel och nu måste SVT lämna in en ny version.


Ämnen i artikeln:

Helga Baagøe

Helga Baagøe – finns ännu inte i Iphone.

– Det stämmer. Apple ändrade specifikationerna ungefär samtidigt som vi lämnade in SVT Play för godkännande. Nu har vi gjort om applikationen så att den ska klara kraven. Vi kommer att lämna in den nästa vecka, säger kommunikationsdirektör Helga Baagøe.

Resume.se har tidigare skrivit om SVT:s kampanj för att uppmärksamma att SVT Play nu finns i mobilen. Bland annat startades kampanjsajten ”Dear Steve Jobs”, där besökarna kunde uppmana Apples vd att godkänna SVT Play-applikationen.

Även TV4 har haft svårigheter att få igenom sina program för Iphone. I höstas blev Idolapplikationen försenad och kunde inte laddas ner förrän en stor del av säsongen redan hade visats i vanliga rutan. TV4 kom dock före SVT med sin Plat-applikation för Iphone.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

Helga Baagøe

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.