Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

"Jag är livrädd, ha ha!"

Publicerad: 9 mars 2011, 14:29

Bloggaren Michaela Forni blir ny chefredaktör på Devote.se. 21 år gammal ska hon nu ansvara för sajten – som har över en halv miljon unika besökare i veckan. – Det är lite läskigt men väldigt, väldigt roligt, säger hon till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Michaela Forni

Michaela Forni.

550 000 besöker varje vecka bloggcommunityn Devote.se. Bloggaren Michaela Forni tar nästa vecka över rodret på sajten. Något hon ser fram emot med skräckblandad förtjusning.

– Jag är livrädd, ha ha! Visst är det lite läskigt men framför allt känns det väldigt, väldigt roligt. Det känns som en naturlig utveckling för mig och ett kul steg. Det är ett drömjobb för mig, säger Michaela Forni.

Trots att hon saknar tidigare erfarenhet av personalansvar och chefsarbete ser hon fram emot att få leda arbetet på redaktionen.

– Det kommer att bli intressant. Jag kommer att ansvara för det redaktionella innehållet och redaktörerna och se till att allt fungerar. Det är väl chefsrollen som blir den största utmaningen för mig, bloggvärlden känner jag att jag har bra koll på.

Michaela Forni hoppas att Devote.se utvecklas till att bli Sveriges bästa sajt för tjejer.

– Den är ju redan populär men mitt mål är att få alla tjejer att blogga på Devote.se.

Själv började hon blogga som 14-åring och hennes blogg har idag 130 000 unika besökare i månaden. Hon berättar att hon inte tröttnat på bloggandet med åren – snarare tvärtom.

– Det blir bara roligare och roligare att blogga, framför allt är det väldigt roligt med läsarkontakterna, säger Michaela Forni.

Förutom det nya jobbet som chefredaktör är Michaela Forni också moderedaktör på Nöjesguiden och medverkar i TV3-serien Glamourama.

– Nu får jag lugna mig lite, vi kommer spela in Glamourama i sju veckor till och sedan kommer jag ju även att fortsätta som moderedaktör på Nöjesguiden.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

Michaela Forni

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.