Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Jardenberg tar över Mindpark

Publicerad: 10 augusti 2009, 07:16

Mindpark, utvecklingsbolaget som ägdes av flera dagstidningskoncerner, har nu tagits över av Joakim Jardenberg. Han kommer att driva bolaget som vd, men kommer inte att ta ut någon lön från bolaget.


Ämnen i artikeln:

Joakim Jardenberg

Joakim Jardenberg

– Jag kommer att anställas av ett företag. Men kan inte berätta mer eftersom jag inte själv äger hela storyn.

Det var i maj som ägarna Gota Media, Helsingborgs Dagblad, NWT, Skånemedia och Sydsvenskan flaggade för att de skulle dra sig ur Mindpark. I veckan skrev Joakim Jardenberg på papprena som gjorde honom till ensam ägare av bolaget. Bolaget hade tidigare tre anställda förutom Joakim Jardenberg.
Erik Forsberg har börjat på Internetstatistik, Peter Rosdahl är på Sydsvenskan och Daniel Nüüd har ett nytt jobb på gång om ett par veckor.

Det nya Mindpark ska inte ha några anställda. Nu ska verksamheten städas upp och sedan ska inte ens vd ta ut någon lön från bolaget.
– Jag hoppas att bolaget ska ha lite intäkter som vi sedan kan dela tillbaka till unga internetentusiaster. 24 hr Business Camp och Sweden Social Media Camp är verksamheter som jag hoppas att vi kan stötta även framöver.

På Mindparks sajt kommer ett antal profiler att blogga om vad som händer inom nya och gamla medier.
– Det blir allt från supernördar till pr-konsulter. Det blir en bred blogg som ska bli stället för en kvalitetsdiskussioner inom medieområdet.

Tobias Rydergren

Ämnen i artikeln:

Joakim Jardenberg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.