Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Jonas Nyberg till Mindshare

Publicerad: 2 januari 2014, 09:05

Jonas Nyberg från Nyheter24-Gruppen börjar på mediebyrån Mindshare i Stockholm.


Ämnen i artikeln:

MindshareNyheter24-gruppen

– Jonas erfarenhet, driv och personlighet gör honom till en viktig pusselbit i hur vi vill att Mindshare både ska utvecklas framåt och uppfattas av våra kunder och partners, säger Johan Ydring, Director Digital Development, på Mindshare.

Jonas Nyberg kommer närmast från Nyheter24-Gruppen där han har arbetat med digital försäljning sedan 2011. Med ett av sina delfokusområden inom e-sport har Jonas under sin tid på Nyheter24-Gruppen arbetat med såväl utvecklingen av mediehusets satsningar inom området samt varit en drivande kraft bakom försäljning och kundinvolvering av e-sport.

– Att Jonas väljer att börja hos oss visar att Mindshare är ett spännande företag som vill mycket. Jonas erfarenhet av e-sport och hans brinnande engagemang för det digitala gör honom till en viktig pusselbit i hur vi vill att Mindshare både ska utvecklas framåt och uppfattas av våra kunder och partners, säger Johan Ydring.

Jonas Nyberg gör sin första dag på Mindshare den 7 januari 2014.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

MindshareNyheter24-gruppen

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.