Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Kändisar läser twitter i Hard Hats Expressen-produktion

Publicerad: 10 februari 2014, 11:24

Tilde Fröhling är en av de första deltagarna i ExpressenTV:s #nofiltertv

Foto: Skärmdump från expressen.se

Runt klockan 13 idag är det premiär för Hard-Hats första produktion för Expressen TV. I åtta korta program läser kändisar de roligaste elakaste och mest hotfulla meddelandena de fått på twitter.


Ämnen i artikeln:

Hard Hat

– Inspirationen kommer från Jimmy Kimmels "Mean Tweets", men vi gör det lite annorlunda, säger Expressen TV:s tf editionschef Elsa Falk. Det är kända svenskar som får läsa upp det roligaste, snällaste, elakaste och mest hotfulla twitter de fått.

Calle Schulmans bolag Hard-Hat har totalt producerat åtta avsnitt och detta är den första produktionen som bolaget gör för Expressen TV. Programmen är i tre-minuters-format och totalt är de 30 kända ansikten som är med.

– Formatet är tänkt för webb och att de ska kunna delas lätt i sociala medier, säger Elsa Falk. Vi lägger ut ett avsnitt varje vecka, men de ligger naturligtvis kvar i spelaren efter sändningen.

I premiärprogrammet medverkar bland andra Tilde Fröhling, Calle Schulman, Lulu Carter och Magnus Hedman.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Hard Hat

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.