Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Kritiserad aktieexpert till Realtid.se

Publicerad: 24 juni 2008, 11:48

Affärssajten Realtid.se har skrivit kontrakt med aktieexperten Ingemar Carlsson. Han kommer att skriva en krönika varje vecka för sajten.


Ingemar Carlsson. Foto: Dagens Industri

Ingemar Carlsson är expert på så kallad teknisk analys. Han skriver idag för Privata Affärer. Under 20 år var han också en flitigt anlitad skribent i Dagens Industri.

För tre år sedan avslöjade Resume.se att Ingemar Carlsson var daytrader samtidigt som han gav aktietips till Dagens Industris läsare. Efter avslöjandet tog Ingemar Carlsson time-out från tidningen.

I den granskning som tidningen sedan gjorde friades Carlsson och han återgick som skribent för tidningen. Den senaste tiden har han dock inte skrivit för Dagens Industri, utan ägnat sig åt det egna företaget och krönikorna i Privata Affärer.

Ingemar Carlssons första analys åt Realtid.se kommer att publiceras den 25:e augusti. I augusti börjar även Resumés reporter Bernt Hermele på Realtid.se.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.