Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Laul nobbar Nyheter 24

Publicerad: 8 augusti 2008, 12:03

Ännu en kvällstidningsreporter tackar nej till nya nättabloiden Nyheter 24. Sportreportern Robert Laul hade två skäl till att han nobbade sajten.


Robert Laul. Foto: Aftonbladet bild

– Jag tackade nej av två orsaker. Dels hoppas jag att kunna vara med och konkurrera om att bli Aftonbladets nya New York-korre efter Per Bjurman den dag han vänder hemåt, dels tycker jag att man fick för lite information om projektet, det var för mycket hysch hysch. Men idén som sådan kändes väl intressant och kul, säger Robert Laul.

Det är nu en lång rad reportrar som nobbar Nyheter 24. Alla jobbar på kvällstidningar eller har sin bakgrund från kvällstidningarna. Som Resume.se tidigare berättat har Fredrik Sjöshult på Dagens Industri, Niklas Svensson på TV4, Daniel Berglund och Maria Schultz på Expressen nobbat jobberbjudande. Nu ansluter sig Robert Laul till den skaran. Enligt vad Resume.se erfar var han erbjuden en tjänst som ansvarig för sajtens sportbevakning.

Två journalister har dock tackat ja till att börja på Nyheter 24. Hermann Dill som ska bli sportchef och Quetzala Blanco som blir redaktionschef.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.