Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Levis rumpkampanj stoppad

Publicerad: 3 mars 2011, 14:26

Levis största virala hit någonsin har tagits bort av Youtube. Anledningen sägs vara att den strider mot användarvillkoren.


Ämnen i artikeln:

Youtube

Levis dolda-rumpkameran är inte längre tillgänglig. Filmen har senare lagts upp av andra användare.

Resume.se har tidigare skrivit om den mycket uppmärksammade viralkampanjen för Levis Curve ID. På mindre än en vecka såg fem miljoner tittare när män glodde på de två kvinnornas rumpor, filmade genom en dold kamera placerad i byxan.

Levis valde dock att inte gå ut med att man var avsändaren. Istället var det flera reklambloggar som skrev om klippet enbart som en kul film. När Resume.se frågar företagets nordiska chef Alexandra Sjöblom säger hon sig inte känna till kampanjen, utan hänvisar till marknadsavdelningen i Bryssel.

I själva verket är det reklambyrån Colenso BBDO Auckland på Nya Zeeland som har gjort den.

I efterhand har andra användare laddat upp filmen igen och den går fortfarande att hitta på Youtube. ”Behind the behind scenes” som den andra filmen fyndigt har blivit kallad, har Youtube dock inte plockat bort. Se den här nedan.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Youtube

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.