Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

LRF Media och MittMedia i digitalt samarbete

Publicerad: 20 mars 2014, 10:01

I vår kommer de som registrerar för att få del av någon av MittMedias premiumsajter också att få möjlighet att välja en digital prenumeration från ett urval av LRF Medias titlar.


Ämnen i artikeln:

MittmediaLRF Media

LRF Media och MittMedia inleder ett samarbete kring digitala prenumerationer. Under våren kommer Mittmedia att rulla ut nya sajter med premiuminnehåll för prenumeranter för sina 19 dagstidningar på nätet. De prenumeranter som registrerar sig kommer att få möjlighet att välja en digital prenumeration från ett urval av LRF Medias titlar.

– Vi vill att våra prenumeranter ska registrera sig för att bygga en digitalt relation och påvisa värdet av vårt premiummaterial. Därför erbjuder vi nu alla som registrerar sig en digital tremånadersprenumeration på åtta magasin från LRF Media, berättar Petra Bjernulf, Chef Privatmarknad på Mittmedia.

– Vi storsatsar nu digitalt och det här samarbetet kommer tidsmässigt perfekt eftersom vi nu rullar ut digitala tidningar för merparten av våra varumärken. Vi kan nu erbjuda Mittmedias prenumeranter breda, stora och välkända varumärken som digitala magasin, t ex Land, Hembakat, Lantliv, Äkta Mat och Allt om Historia säger Mikael Bergh, chef för marknad & upplageförsäljning på LRF Media.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

MittmediaLRF Media

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.