Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Mårten Andersson lanserar Youtube-kanal

Publicerad: 9 december 2013, 15:05

Mårten Andersson

Foto: Resumé

Med start i dag sänder kanalen "RAW comedy" i YouTube-nätverket Splay. Här finns klassiska klipp från RAW comedy club och färskt material kommer dagligen att publiceras på kanalen.


Ämnen i artikeln:

Mårten Andersson

RAW comedy club grundades av Mårten Andersson 2004 och företräder flera av de bästa komikerna inom internationell och svensk stand up. Kanalen blir en gemensam plattform för komikereliten och morgondagens stjärnor på YouTube.

Splay, som står bakom Sveriges 70 största YouTube-stjärnor och bloggare, tillgodoser plattformen där stand up-fans dagligen kan ta del av komikerna som finns att erbjuda. Klipp med såväl nytt material som gamla klassiker med populära komiker som Henrik Schyffert, Marika Carlsson och Kristoffer Appelquist med flera kommer att publiceras på kanalen varje dag fram till nyår.

– Kanalen 'RAW comedy' är ett utmärkt sätt för våra RAW-fans att dagligen få tillgång till det allra bästa som svensk och internationell stand up har att erbjuda, säger Mårten Andersson, grundare av RAW comedy club och vd för Knakelibrak Produktion i ett pressmeddelande.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Mårten Andersson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.