Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Mest buzz kring Kissie

Publicerad: 20 maj 2010, 14:48

Kissie är Sveriges mest omtalade bloggare medan Blondinbella är på väg bort från rampljuset. Det visar en undersökning som it-entreprenören Ted Valentin gjort via Blogipedia.


Kissie, som egentligen heter Alexandra Nilsson.

Undersökningens syfte är att undersöka vem som är Sveriges hetaste bloggare, hetast som i mest omtalad. Resultatet har tagits fram genom att räkna antalet omnämnanden på sajten Blogipedia.com månad för månad mellan juli – 09 och april – 10.

Resultatet blir en sju-i-topp där Kissie vinner en jordskredsseger över tvåan Kenza. Blondinbella som var hetaste snackisen i augusti har sedan dess stadigt tappat uppmärksamhet och är nu trea.

Lägst ner och sjua är Elin Kling. Hon lyckas däremot mycket bättre om man istället ser på vem som får mest positiva omnämnanden, då är Elin Kling tvåa efter Kenza.

Här ser man också att det för all del snackas mest om Kissie men till största delen är det skitsnack. Kissie har flest negativa omdömen av bloggarna på listan.

Ove Gustafsson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.