Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Microsoft lanserar Bing Ads och Yahoo! Bing Network i Sverige

Publicerad: 19 november 2012, 15:54

Nu lanserar Microsoft plattformarna Bing Ads och Yahoo! Bing Network i Sverige. Plattformarna är utvecklade för skapa mer användarvänliga annonsmöjligheter för sökannonser.


Ämnen i artikeln:

Microsoft

I de nio länder där Bing Ads och Yahoo! Bing Network redan har lanserats påstår man att intresset har varit stort med positiva resultat.

– Detta har varit en enorm uppgift som lagen i Yahoo! och Microsoft har  arbetat omsorgsfullt hårt för att uppnå. När vi fortsätter att gå  framåt, tror vi att detta hårda arbete kommer att löna sig och att våra  kunder kommer att se fördelarna, skriver David Pann, general manager för  the Search Network på Microsoft i ett blogginlägg.

I blogginlägget menar han att de senaste comScore-siffrorna, som visar  antalet unika som söker via Bing och/eller Yahoo! men inte Google, är  uppe vid 83 miljoner.

Med tanke på Bings täta integration i hela Windows 8-miljön hoppas  Microsoft att den här satsningen blir en intressant lösning för  sökannonser även i Sverige.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

Microsoft

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.