Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Modejätte inleder samarbete med Foap

Publicerad: 24 juli 2013, 14:04

Applikationen Foap, där användarna kan tjäna pengar på sina Iphone-bilder, inleder ett samarbete med det internationella modeföretaget Mango. Vinnaren belönas med ett presentkort på 850 dollar hos klädkedjan.


Den internationella modejätten Mango blir nu en del av plattformen Foap Missions. Här kan modekedjan skicka in engagerande fotouppdrag till plattformen community samtidigt som de aktiverar sina Facebook fans. Användarna bygger sin egna bildbank och kan sedan kan köpa fotolicenser för 10 dollar styck.

De bästa fotona kommer att belönas med presentkort för totalt sett 850 dollar på Mango.

– Detta är är ett jätte stort steg för oss.Det är ett enkelt och kul uppdrag som kommer ifrån ett attraktivt företag, som också är riktigt duktiga inom sociala medier så vi tror verkligen att detta kommer bli en riktig succé, skriver Foaps medgrundare David Los till Resumé.

Flera av bilderna kommer att användas inom Mangos kanaler i sociala medier. Fotografer kan delta i uppdraget genom att ladda hem Foap i Appstore och klicka in sig på Mangos uppdrag. Tävlingen går att följa på kampanjsajten.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.