Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

MSN:s nya utseende

Publicerad: 14 januari 2011, 12:57

MSN.se, en av Sveriges mest välbesökta sajter, gör en total omgörning av sin förstasida för första gången på över två år. Resultatet hoppas man ska ge större användarvänlighet.


Ämnen i artikeln:

MSN

MSN:s nya utseende.

MSN.se gjorde sin senaste stora förändring i augusti 2008. Men nu är det dags igen. I arbetet med den nya sajten har man fokuserat på att skapa färre men tydligare klickbara innehållsytor i hela sidan.

Även menyn har gjorts enklare och sajtens tjänster som Hotmail, Messenger och Office har fått en tydligare plats på sajten.

Den största förändringen är att MSN har försökt integrera populära närtjänster som Hotmail, Facebook, Twitter och Windows Live direkt i sajten. På så sätt kan användarna vara inloggade på sina sociala nätverk, se sin mejlinbox samtidigt som man surfar runt på MSN.se.

Även MSN:s motsvarigheter i Danmark, Norge och Finland gör om sina respektive sajter på samma sätt.

MSN Nätverk, bestående av trafik från MSN.se, Hotmail samt Messenger, besöks av miljoner användare varje vecka. I höstas nådde man för första gången över 10 miljoner unika webbläsare en vecka enligt KIA-index

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

MSN

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.