Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Webb

Newsner-grundare gör viralsajt för spelbolag

Publicerad: 24 februari 2015, 16:19

Skärmdump från sajten.

Newsner har på kort tid etablerat sig som en viralsajt med miljonpublik. Nu ska Nyheter365 upprepa framgångarna för spelbolaget ComeOn!.


Den nya sajten heter Sveriges Schysstaste och där kommer spelbolaget, med hjälp av Nyheter365, att dela med sig av klipp och texter med viral potential. Genom satsningen hoppas de kunna nå större räckvidd och engagemang från publiken på Facebook.  

– Det är helt enkelt ett sätt för att oss att ytterligare interagera med våra kunder, och alla andra för den delen. Det känns riktigt bra att kunna erbjuda följarna det här, säger Jonas Daag, Sverigechef på ComeOn! i ett pressmeddelande.

Nyheter365 har de senaste månaderna lyckats etablera sin egna viralsajt Newsner både i Sverige och på flera internationella marknader.  

– Vi startade ju ursprungligen Newsner för att visa hur vi kan hjälpa företag att lyckas på Facebook. Precis som Newsner på några veckor blev Sveriges största viralsajt är vårt mål att ComeOn! väldigt snart ska vara Sveriges dominerande spelsajt på Facebook, kommenterar Johan Rikner, vd för nyheter365.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.